Cabinet Psiholog Danut NEGRU
0755.110.871 sau 0728.110.871

Consiliere de cuplu

Servicii de consiliere de cuplu in Brasov

consiliere de cuplu brasov

consiliere de cuplu brasov

Consilierea de cuplu va schimba punctul de vedere al relației. De-a lungul procesului terapeutic, terapeutul încearca sa ajute ambii parteneri sa vada relația intr-un mod mai obiectiv. Ei învata sa opreasca  “jocul de-a vina”, și sa se uite la ceea ce se intampla cu ei ca un proces care implica fiecare partener.

Psihoterapia de cuplu modifica comportamentul disfuncțional. Cuplurile care beneficiaza de consiliere, vor constientiza si vor schimba modul în care partenerii se comporta unul cu celalalt.

Clinica 3PSy va asteapta cu servicii de psihoterapie, psihologie, terapie de cuplu si consiliere de cuplu in Brasov, servicii de calitate garantate de numarul mare de cazuri rezolvate in cei peste zece ani de activitate.

[Total: 0    Average: 0/5]

Despre autor

Psiholog in Brasov, ofer servicii de psihoterapie in Brasov si servicii de psihoterapie in Bucuresti, servicii de consiliere de cuplu si terapie de cuplu. Servicii psihologice : fobii, tulburari ale personalitatii, atacuri de panică, problemele depresiei, tulburari psihosomatice.

Nici un comentariu

Comenteaza

Primul cabinet privat infiintat in orasul Brasov, acum cu peste 10 ani de functionare si 800 de cazuri rezolvate.

Pentru programari :
0755.110.871 sau 0728.110.871
sau click aici pentru programare online

Noutati

Doriti o programare direct de la psiholog ?Apasa aici