Anxietate si stari de panica

anxietate

Sunt un pacient din Brasov care, dupa decesul unei persoane foarte apropiate am avut primele atacuri de panica , senzatia de sufocare , ameteli greu de definit si frica de a mai iesi din casa .
Initial am mers la medic , am facut multe analize si totul parea ok , mici scaderi ale calciului . Am mers pe tratament cu calciu si magneziu injectabil dar fara un

anxietate 150x150 Anxietate si stari de panica

anxietate

real succes. Am apelat la un cardiolog , la un neurolog si mai apoi la un psihiatru. In urma investigatiilor m-am ales cu cateva cutii de xanax de 0,25 , daca nu ma insel , pastile pe care le-am luat o luna si vreau sa va spun ca nu am simtit o ameliorare simtitoare, poate , zic poate ca nu stiu, doza era prea mica. oricum acele medicamente ma speriau , ma refer cand citeam prospectul.
Adevarata solutie pentru mine a fost un psiholog bun cu care am reusit sa comunic foarte bine si care cred ca m-a determinat sa identific greselile de gandire pe care le aplicam , fuga de recunoastere a unor lucruri evidente si nu in ultimul rand o mai buna autocunoastere.

Sa fiu bine inteles, nu afirm ca nu trebuie apelat la psihiatru sau alti medici , din contra , este recomandat chiar sa anulati toate cauzele posibile pentru starea voastra , eu insa sustin ca parere personala ca solutia de a merge la un psiholog ajuta enorm in aceste situatii daca nu , chiar rezolva problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>